Køreskole

Er du på udkig efter en lokal køreskole med stor ekspertise og mange års erfaring, så er du havnet på den rigtige hjemmeside. TopBilisten-teamet består nemlig udelukkende af dygtige undervisere, der gør det trygt og sjovt at tage kørekort.

Hos os er det altid dig og dine individuelle behov, der er i fokus. Gennem kvalitetsundervisning sørger vi for, at du bliver en rigtig dygtig bilist, og at du får dit kørekort hurtigt og til en konkurrencedygtig pris.

Vi tilbyder ikke blot lovpakken, men også lynpakken, hvor du på blot få uger kan erhverve dig et kørekort. Disse to pakker indeholder det samme, men varigheden er forskellig. Hos TopBilisten kan du også generhverve dit kørekort, hvis du har mistet det. Også her tilbyder vi et hurtigt og trygt forløb, og prisen er meget fordelagtig.

TopBilisten er din lokale og kvalitetsbevidste køreskole i København

Lokale og kvalitetsbevidste køreskoler hænger ikke på træerne, men er du bosat i København, så får du både en lokal og kvalitetsbevidst køreskole i form af TopBilisten.

Vi har en meget central beliggenhed, men foruden en god beliggenhed i det københavnske, så kan vi bryste os af at tilbyde kvalitetsundervisning. Den høje kvalitet skal være med til at sikre, at du gennemfører forløbet og får det ønskede kørekort uden forsinkelser. Ligeledes skal det sikre, at du fra start til slut føler dig godt tilpas.

Den høje kvalitet er ikke kun i fokus i forbindelse med teori- og køreundervisningen. Vi tilbyder også kundeservice af høj kvalitet. Du har nemlig rig mulighed for at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores pakker, priser, holdstart eller noget helt fjerde. 

Dygtige kørelærere – Ekspertise og kvalitet går op i en højere enhed

Som nævnt, så lægger vi meget stor vægt på kvalitet i alt, hvad vi gør. Derfor stiller vi selvfølgelig også høje krav til vores kørelærere. Vi beskæftiger kun kørelærere, der har erfaring i faget, og som derfor kan indfri vores høje krav til både sikkerheden og kvaliteten. Dette er din sikkerhed for, at du bliver matchet med en kompetent og erfaren kørelærer.

Vi beskæftiger ikke kun dygtige kørelærere, men uddanner også kørelærere. Vi tilbyder kørelæreruddannelse til personbil, hvor undervisningen varetages af erfarne instruktører. Vi tilbyder efterfølgende et job til de kørelærere, der tager et uddannelsesforløb hos os.

Du kan besøge vores køreskole helt gratis

Vi har fuld forståelse for, at det kan være svært at vælge køreskole, når der er så mange muligheder. Vi vil derfor gerne hjælpe dig med at blive afklaret, så du kan begynde at tage kørekort inden for den nærmeste fremtid. Er du endnu ikke helt afklaret, så mød blot op til holdstart hos TopBilisten, og mærk efter om det er det rigtige.

Du får en gratis lektion, der tæller som din første teorilektion, hvis du fortsætter forløbet. I introduktionsforløbet bliver du bl.a. præsenteret for teoriforløbet, bilens teknik og andre praktiske ting. Introduktionsforløbet er også en glimrende mulighed for dig for at møde nogle af vores undervisere. Du har desuden mulighed for at stille spørgsmål til hele forløbet, hvis der er noget, du er i tvivl om. Du er selvfølgelig meget velkommen til at tilmelde dig med en god ven. 

Det er helt uforpligtende at deltage, så hvorfor ikke gribe chancen?  
 

Hos TopBilisten samler vi på tilfredse elever

Hos TopBilisten har vi en høj kundetilfredshed, og det har vi haft siden køreskolens etablering. Det er vi glade for og stolte af, da vi netop samler på tilfredse elever.

Vi ønsker at fastholde den høje kundetilfredshed, og derfor gør vi mange ting for at skræddersy de bedste forløb. De mange tilfredse elever, der har valgt vores køreskole gennem tiden, har bl.a. kunne nyde godt af vores fleksible teoribooking, digitale logbog, kvalitetsundervisning og meget mere. Disse fordele kan du også nyde godt af, hvis du vælger os som din køreskole.
 

Køreskole med konkurrencedygtige priser

Du behøver ikke nødvendigvis at vælge den dyreste køreskole for at opnå det bedste forløb. Hos TopBilisten vil vi gerne være konkurrencedygtige, og derfor tilbyder vi både lovpakken og lynpakken til konkurrencedygtige priser. Vi mener, at alle skal kunne tage et billigt kørekort, og derfor befinder vores priser sig på et niveau, hvor alle kan være med.

Vores priser er ikke kun konkurrencedygtige. De er også gennemsigtige. Priserne på alle vores ydelser – lige fra lovpakken og lynpakken til generhvervelse af kørekort og ekstra kørelektioner - fremgår af vores hjemmeside. Der er ingen skjulte gebyrer, og du kan derfor stole på, at de priser du ser, er de priser, der gælder. Er der udgifter, der skal betales udover vores pakker, så vil det fremgå af prislisten.

Et kørekort kan være en større investering, og derfor kan det være belejligt med ratebetaling. Dette tilbyder vi naturligvis – hos TopBilisten kan du dele betalingen op i to rater. TopBilisten er altså både en fleksibel, kvalitetsorienteret og billig køreskole.
 

Vi ser frem til at byde dig velkommen, og vi er sikre på, at du ikke vil fortryde dit valg af køreskole.